Over ons

Over ons

Opgericht door Rob Hoijtink en David Godeschalk helpt Trenton sinds 2010 bedrijven en overheden met het behalen van hun energiedoelstellingen. Hiermee leveren we een belangrijke bijdrage aan de energietransitie en maken energiedata bruikbaar voor energie inzichten en kostenbesparingen.

 In de komende jaren hebben wij de ambitie om met onze software de meeste overheden en bedrijven in de Benelux te helpen met hun energietransitie. Onze focus ligt op voorspellen van energie verbruik, machine learning en slimme manieren om altijd goede data beschikbaar te hebben en de continue interactie met onze klanten.

Wij maken continu verbeteringen aan onze Cloud software en helpen onze klanten om hun operationele en financiƫle processen te vereenvoudigen en verbeteren. Dit betekent minder verbruik en minder gedoe, en bovenal ontzorgen wij onze klanten zodat zij zich op hun belangrijkste zaken kunnen focussen.

Kernwaarden

Wij staan voor integriteit, respect voor het individu, initiatief nemen en doen wat we beloven. Ons doel is om onze klanten zo blij te maken dat ze onze software aanbevelen aan bekenden en collega’s.

We werken met een toegewijd team van software developers, energiespecialisten en energiecoƶrdinatoren om elke dag onze dienstverlening en ons product een stukje beter te maken. 

David

Rob

Tamara

Henk

Mike

Rob

Nathalie

Yoni

Bauke

Tymen

Jogchum